• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Het Muziektuintje

dé educatieve muziekspeeltuin voor jonge ontdekkertjes.

Heeft u jonge kinderen en wilt u hen graag muziek laten beleven, hen muziek leren waarderen door zelf aan muziek te doen?
Dan is HET MUZIEKTUINTJE iets voor u!
De muzieklessen van het muziektuintje  zijn speciaal ontwikkeld voor heel jonge kinderen, vanaf 2 ½  à 3 jaar samen met papa of mama. Op een speelse manier leren we veel op het gebied van muziek: door ritmische spelletjes, door liedjes te zingen met bewegingen erbij, vingerspelletjes enz.
Door op deze manier muziek te beleven ontwikkelen we het muzikaal en innerlijk gehoor, de stem, de fijne en grove motoriek, het geheugen, zelfcontrole en discipline. Ook als uw kind later een muziekinstrument wil gaan bespelen heeft het al een goede voorbereiding gehad door deze lessen.
Het is al gewend om thuis muziekspelletjes te doen (leerhouding, coördinatie), heeft goed leren luisteren en onthouden (concentratie) en heeft al een basis voor het muziek lezen gelegd.

Duur van de les: tussen de 45 min en 60 min
Wat kost het? : €140 per 10 lessen.

Proefles à € 10,- op woensdagochtend 5 februari 2019 van 10.30 tot 11.30 uur.
Informatie avond voor de ouders op woensdagavond 5 februari.

De lessen starten op woensdag 26 februari, zelfde tijd als de proefles.
Inschrijven of meer informatie?
www.muziektuintje.nl

aanmelden@muziektuintje.nl

telefoon: 06 38 41 20 96