• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.De Glasbak - Theater & Cultureel Centrum tot nader order gesloten tot 1 juni

De overheid heeft op 23 maart aangescherpte maatregelen afgekondigd om het coronavirus onder controle te krijgen. In deze bijzondere tijden zijn helaas alle accommodaties van De Schoor gesloten tot 1 juni.

Bereikbaarheid
In de periode tussen 31 maart en 1 juni is De Schoor van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op het algemene nummer: 036 527 8500.

We zijn op moment heel goed bereikbaar per mail. Als u ons een berichtje stuurt, nemen we zo spoedig mogelijk contact op!

In tijden van Social Distancing
Nu we in ons sociale leven beperkte mogelijkheden hebben, is mooi om te zien hoe de zorgzame en creatieve kant van mensen loskomt! Van boodschappen doen voor een oudere tot regelmatig bellen om de eenzaamheid tegen te gaan.
Onze medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen en van dienst te zijn. U leest er meer over op deze website!

De Schoor