• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

U Can Dance geeft laagdrempelige salsa- en bachata les op ieder niveau waar plezier, individuele aandacht en ruimte voorop staan.
Kom de sfeer proeven op zaterdag 12 mei 2018 om 11:00 bij de Glasbak in Almere, en kom ook profiteren van onze openingsactie!

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren dansen, als je maar de juiste instelling hebt.
De vraag is niet: “kan ik goed leren dansen?” maar “hoe graag wil ik goed leren dansen?”.

Met de juiste instelling kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen in een relatief korte tijd, een goede danser kan worden.
De dansschool U Can Dance geeft salsa- en bachata les in de vorm van wekelijkse cursussen, workshops, bootcamps, privélessen, teambuidings en zelfs voor de openingsdans van uw huwelijk bent u bij de dansschool U Can Dance bij het juiste adres.
De dansschool U Can Dance geeft salsa les in Almere, waarbij wij ons richten op de LA-stijl. Deze stijl kenmerkt zich door de ingewikkeld ogende figuren met de armen waarbij de voeten alleen de basispas doen met enkele beperkte varianten.
Zelfs voor de bachata lessen bent u bij U Can Dance aan het juiste adres. Ook in de bachata zijn tegenwoordig verschillende dansstijlen, de dansschool U Can Dance is vooral gericht op de bachata Sensual.
Deze stijl is te herkennen aan het gebruik van circulaire bewegingen en bodywaves.

Meer info: www.ucandance.nl