• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Heart2Art festival voor opkomend talent in Almere
Op zaterdag 29 april vindt het Heart2Art festival plaats in Theater de Glasbak in Almere, waar lokale talenten de kans krijgen om het podium te betreden en bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende masterclasses.

OpenStage is dé talentenjacht van het festival waar lokale talenten zich voor kunnen aanmelden via de website. Uit de aanmeldingen, wordt een selectie gemaakt van diverse talenten die tijdens het festival op het podium mogen schitteren. Dansen, zingen, rappen; alles is mogelijk. Heart2Art festival is dus dé plek om als lokaal talent het podium te betreden en als bezoeker om nieuw talent te ontdekken

Naast de bijzondere optredens, worden er masterclasses gegeven door grote namen uit het vak:

- Shirma Rouse – Masterclass Zang (bekend van o.a. The Voice en als backing vocalist van Anouk)
- Carolina Dijkhuizen – Masterclass Theater (bekend van o.a. de musicals Aïda en Sister Act)
- Vincent Vianen – Masterclass Dans (bekend van o.a. So You Think You Can Dance en als danser voor Usher)


Tickets voor het Heart2Art festival en de masterclasses zijn nu via de website verkrijgbaar: www.heart2artfestival.nl. Schrijf je snel in voor de masterclasses en wees verzekerd van een plekje of koop een ticket voor het festival om jouw favoriete act te supporten tijdens OpenStage!

Datum: zaterdag 29 april
Locatie: Theater de Glasbak
www.heart2artfestival.nl