• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

OPEN DAG 21 mei
Onder het motto ‘samen inspireren’ opent Stichting Gitaarorkest Nederland de deur van twee gitaarorkesten waar gitaarleerlingen, -docenten en -liefhebbers uit heel Nederland elkaar vinden: Gitaarorkest Ponticello (tot 18 jaar) en Gitaarorkest Guitarrísimo (volwassenen). Al jaren vormt Stichting Gitaarorkest Nederland een zichtbaar onderdeel van het Almeerse culturele landschap, zo treden de orkesten meerdere malen per jaar op tijdens oa het Who’s Next Festival en het Almere Haven Festival.
De Open Dag wordt een dag vol muziek, workshops, ontmoetingen met andere gitaarliefhebbers én voor wie dat wil de kans om actief mee te doen. Dus…. speel je al een tijdje gitaar en kun je redelijk noten lezen pak dan je gitaar en kom ‘proeven’!
Bladmuziek kun je downloaden op www.gitaarorkest.nl/orkesten

Programma 21 mei:
Grote Zaal:
11:30 - 12:30 Open repetitie gitaarorkest Ponticello 
13:00 - 14:00 Gezamenlijke repetitie voor iedereen die mee wil spelen 
14:00 - 17:00 Open repetitie gitaarorkest Guitarrísimo
KLeine Zaal:
14:15 – 15:00 Ukelele workshop olv Harald Boxtart
De open dag is gratis. Graag je eigen muziekstandaard, voetenbankje etc meenemen.
Voor meer informatie kijk op www.gitaarorkest.nl of aarzel niet om even contact op te nemen via marion@gitaarorkest.nl of 06 2520 8743.