• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.Ik heb recent auditie gedaan voor The World Championships Of Performing Arts en ik ben door! Ik ben nu officieel geselecteerd om Team Nederland te gaan vertegenwoordigen in Hollywood, Los Angeles!! Ik doe mee in de categorie Acting and Vocal. Ik zal gaan strijden tegen meer dan 60 landen..
Acteren is iets wat ik al mijn hele leven wil & doe. Mensen meenemen naar een bepaalde wereld, terwijl ik met hart en ziel in een rol duik.

Dat ik nu geselecteerd ben voor zoiets groots kan ik haast niet geloven. Er zullen daar allemaal Scouts, Castingdirectors, Bekende acteurs, Zangers en meer rondlopen. Je kunt kans maken op bijvoorbeeld een Scholarship of een contract, medailles, etc. Ze zouden me zomaar kunnen casten in de nieuwste grote blockbuster.
Dit is mijn droom! Ik ben nu zo dichtbij..

Voor dit hele proces is natuurlijk geld nodig. Na een paar flinke berekeningen kwamen we uit op €5.000,- voor de reis, hotel, begeleiding, workshops, kleding, etc.
Het bedrag moet in April 2019 al rond zijn, aangezien we in Juli vertrekken.
Zonder dit geld kan ik helaas niet meedoen. Ik kan dit niet zelf uit mijn mouw schudden dus daar heb ik uw hulp bij nodig!

Na een gesprek met Theater De Glasbak, heb ik een zaal tot mijn beschikking gekregen voor één avond lang. De gehele avond zal in het teken gaan staan van het WCOPA! De tijden kunnen uitlopen, dus hou daar rekening mee.
Er zullen liedjes worden gezongen uit de grootste Musicals & als afsluiting zal 'Shrek The Musical' op groot scherm worden vertoond. Eten & Drinken kunnen we helaas niet meer gratis aanbieden, maar dit is wel tegen een betaling te verkrijgen in het theater. Het belooft vooral een hele gezellige avond te worden.
Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal komen kijken. Alvast bedankt en heel veel plezier!
Tickets zijn €13,- per stuk en hier te verkrijgen:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/jaimyonbroadway

DE DEUREN ZULLEN OM 18:45 OPENGAAN.