• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.Vrijdag 8 maart | Culturele Zaken – Financiering

Een reeks van informatieve bijeenkomsten in De Glasbak met hands-on workshops speciaal voor ondernemende cultuurmakers. Laat je inspireren door culturele helden en doe tips en tricks op vanuit hun verhaal en ervaringen betreft alle zaken die bij het cultureel ondernemerschap komen kijken. Hierbij krijg je meteen de nodige tools aangereikt om concreet aan de slag te gaan om een volgende stap te maken in jouw carrière.

Op vrijdag 8 maart nemen we je mee in de wereld van creatief boekhouden. Met een knipoog natuurlijk, want we geven je alle handvaten die nodig zijn om je financiering rond te krijgen en je project te laten slagen.
- Inloop vanaf 19:30 uur
- Start programma 20:00 uur

Aanstaande vrijdag vertelt Nick van Breda ons alles over nieuwe manieren van financieren en de trends die er spelen op de markt.
Nick is Serial Entrepreneur, hij heeft meerdere ondernemingen en verzint de gekste innovaties. Om deze innovaties te ontwikkelen, is er geld nodig. Waar haalt hij het vandaan en hoe gebruikt hij het geld? Dat kun je hem allemaal vragen tijdens een Durf te vragenronde!
Daarnaast wordt er een interview gehouden met Ilhame Darkaoui, Adviseur Economische Zaken Gemeente Almere. Zij vertelt onder andere meer over de mogelijkheden die het Ondernemersplein biedt. Het Ondernemersplein is bestemd voor informatieverstrekking aan startende en bestaande ondernemers.
Nog geen kaartje? Haal 'm gratis via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-culturele-zaken-financieren-55520784160