• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.


Of je nu een podiumtijger bent of last hebt van podiumvrees, deze dag is er voor iedereen die zijn of haar kunsten op een podium laat zien: van theatermakers tot performers, van ballerina’s tot lockers, van songwriters tot rockers. Je kunt twee workshops kiezen die worden begeleid door professionele kunstcoaches in de categorieën Dans, Theater en Muziek. Werk in de eerste workshop aan je acteerskills en in de tweede aan het maken van jouw eigen choreografie. Of leer hoe je zelf een liedje kunt schrijven en daarna hoe je dat overbrengt aan een publiek. Stap tijdens deze dag uit je comfortzone en ontdek wie er in je zit! Hou de laatste updates van deze dag en bekendmaking van de docenten in de gaten via de evenement.

Kosten: Gratis
Leeftijd: 12 t/m 19 jaar

Voor wie? Iedereen die het leuk vindt om voor een publiek op te treden en iets te leren over het maken van je eigen choreografie, muziek of theater
Inschrijven: https://kunstbende.nl/agenda/workshop-podiumpresentatie/

Docent dans: Melvin Franck, choreograaf, danser & artistiek leider van ArtBeat
Docent muziek: wordt binnenkort bekend gemaakt
Docent theater: wordt binnenkort bekend gemaakt

Schrijf je nu in via de onderstaande link!
https://kunstbende.nl/agenda/workshop-podiumpresentatie/