• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Kom je ook naar Glasbak Got Talent op 3 juni a.s. van 20:00 – 22:00 uur? Het wordt een avond vol gezelligheid waarbij een verscheidenheid aan getalenteerde artiesten hun kunsten zullen tonen aan het publiek. Zo hebben we een rock & bluesband, een dansgroep, een dichter en verscheidene zang & muziektalenten ‘in huis’. Dit open podium wordt verzorgd door Jennifer Muntslag, ook bekend als JNM the Naked MC. Jennifer is een bekende en enthousiaste presentatrice/ performer en zal alle zeven acts in de ‘Spotlight’ zetten. Haar moderatie klussen variëren van talkshows bij Pakhuis de Zwijger, Kunstbende, Amsterdam Roots Festival tot aan clubavonden in de Paradiso, Melkweg en vele clubs/festivals in binnen- en buitenland.  

Kaartjes kosten maar 5 euro plus 0.59 cent reserveringskosten en kunnen besteld worden via  Glasbak Got Talent Tickets, zat, 3 jun. 2023 om 20:00 | Eventbrite