De Glasbak, theater en cultureel centrum

Welkom bij theater en cultureel centrum De Glasbak, een bruisend theater en verzamelgebouw voor podiumkunstenaars van alle niveaus en leeftijden. Hier smelten verschillende disciplines samen in een schitterend kleurrijk centrum waar creativiteit en passie centraal staan.

 

Ons doel is om de Almeerse gemeenschap te activeren om zelf cultureel te ondernemen en creëren een platform waar zowel amateurs als beroepskunstenaars hun talenten kunnen ontwikkelen en delen.


Wij geloven dat cultuur verbindt en inspireert. Daarom zetten wij ons in om iedereen - van jong tot oud - de kans te geven om deel te nemen aan culturele activiteiten. We stimuleren creativiteit en zorgen voor een dynamische omgeving waar kunst en cultuur kunnen floreren.


Bij ons is iedereen welkom. Of je nu een beginnende artiest bent die op zoek is naar een plek om te starten, of een ervaren professional die zijn of haar vaardigheden verder wil ontwikkelen: wij bieden de ruimte die je nodig hebt. Ook voor het publiek bieden we een breed scala aan voorstellingen en evenementen om van te genieten.


Wij werken nauw samen met scholen in de buurt, verenigingen, en culturele organisaties om een rijk en divers cultureel aanbod te garanderen. Door deze samenwerkingen versterken we de culturele infrastructuur van Almere en bieden we kansen voor iedereen om betrokken te zijn bij de kunsten.


Kom langs en ontdek de mogelijkheden bij De Glasbak! Samen maken we cultuur toegankelijk en inspirerend voor iedereen.
 

Sociaal verbinder Inge Nijenhuis
inijenhuis@deschoor.nl

Theaterprogrammeur Willemijn Steenbakkers
wsteenbakkers@deschoor.nl

Voor planning en verhuur mail je naar glasbak@deschoor.nl

Privacyverklaring Ontmoet ons op: