De Glasbak, theater en cultureel centrum

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik kaarten bestellen?
Bestel kaarten voor voorstellingen eenvoudig en snel online via Eventbrite.  Als het niet mogelijk is om online een kaart te kopen, neem dan contact met ons op  via telefoonnummer 036-5464895 of via aanmeldingendeglasbak@deschoor.nl.

 

Kan ik met een baby naar de voorstelling?
Kinderen jonger dan één jaar kunnen hinder ondervinden van het geluidsvolume. Daarom laten wij kinderen jonger dan een jaar niet toe in de zalen. Bij de jeugdvoorstellingen is de adviesleeftijd een belangrijke richtlijn. 


Ik kom te laat voor mijn voorstelling, kan ik de zaal nog in?
We laten de voorstelling graag op tijd beginnen.  Na aanvang kunnen wij toegang tot de zaal niet garanderen. Mocht je te laat arriveren, dan wordt een geschikt moment afgewacht om de zaal te betreden, zodat het de cast en het publiek zo min mogelijk stoort. Wanneer de voorstelling geen pauze heeft kan dat betekenen dat je de zaal niet meer in kunt. In dit geval geldt geen recht op restitutie.

 

Zijn mijn plaatsen gereserveerd?
De plaatsen zijn gereserveerd, echter zijn de stoelen wel ongeplaceerd. Je mag elf een plaats kiezen. 


Hoeveel gasten kunnen er in de grote zaal?
Wij hebben 98 stoelen op de tribune. Voor de tribune kunnen wij nog 22 losse stoelen bij plaatsen. 

 

Is jullie theater beschikbaar op een specifieke datum?
Voor vragen over beschikbaarheid van ruimtes kun je contact opnemen met ons: glasbak@deschoor.nl 

 

Mag er gefotografeerd worden?
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstellingen opnames te maken, ook niet met de telefoon. Wij verzoeken je vriendelijk om de telefoon op vliegtuigstand te zetten (geluid uit). Gebruik van de mobiele telefoon is hinderlijk voor artiesten en mede-bezoekers.

 

Mag ik mijn jas en tas meenemen de zaal in?
Wij werken met een onbemande garderobe. Dit betekent dat wij geen zicht hebben op jouw eigendommen. Je mag jouw jas en tas meenemen in de zaal.


Ik ben iets verloren tijdens mijn bezoek
Ben je iets verloren tijdens je bezoek aan ons theater? Laat het ons weten via glasbak@deschoor.nl met als onderwerp 'Gevonden voorwerpen'. We laten je  dan zo spoedig mogelijk weten of we jouw zoekgeraakte voorwerp hebben gevonden.

 

Wat zijn de openingstijden van theater De Glasbak?
Het verschilt per voorstelling wanneer de deuren van de zaal open gaan, maar we ontvangen je graag vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling in onze foyer. Hier kan je eventueel onder genot van een drankje of een versnapering plaatsnemen tot de zaaldeuren open gaan.
 

Privacyverklaring Ontmoet ons op: